Aktiviteter for barn

Topp 10 Aktiviteter for barna når du er ute!


Har du noen gang vært ute og barna blir rastløse? Jeg utfordrer alle foreldre til å svare «nei» på det! Det er tider da, som forelder, du ønsker at du hadde en liste over underholdende aktiviteter for barna ved hånden. Vel, her er den definitive listen over aktiviteter for barna. Noen av disse aktivitetene for barna er så enkle, at de kan de spilles eller lekes hvor som helst uten spesialutstyr. Andre trenger bare minimal forberedelse som små poser fulle av morsomme aktiviteter for barna.

  1. Mitt skip er lastet med – en av de klassiske aktivitetene for barna, oppmuntre til konsentrasjon- og observasjonsferdigheter i tillegg til familiesamspill.
  1. Bøker – den ideelle underholdningen for stille underholdning. Men dessverre vil ikke alle barn sitte stille med en bok eller tre veldig lenge.
  1. Ta med deg leker – hvis du har et godt utvalg av små leker, utgjør de en flott aktivitet for barna når du er ute. Husk bare å plukke dem opp igjen når du går, og hvis du skal et sted hvor det er mye mennesker, velg rolige leker og ikke de støyende, batteridrevne slagene.
  1. Kortspill – definitivt en av de mest kompakte aktiviteter for barna. Kort passer eldre barn, spesielt hvis de er i en liten gruppe. Ha alltid en pakke i hanskerommet.
  1. Sanger- Ikke akkurat en rolig aktivitet, men sang med barna vil definitivt holde dem underholdt. Andre aktiviteter for barn i en lignende stemning er dans, historiefortelling eller rollespill. Selvfølgelig så langt som aktiviteter for barna går, kan disse være et pinlig alternativ der det er mange mennesker!
  1. Hobbyartikler – pakk en større håndverkseske for lengre turer. Fyll en boks med kunst og håndverks aktiviteter til barna. Lim, sjablonger, glitter, papp og en rekke bånd og knapper kan være engasjerende aktiviteter for barna. Selvfølgelig er denne ideen ideell for steder der du kan lage litt rot.
  1. Baller eller frisbees – hvis du skal et sted med mye plass, pakk en oppblåsbar ball eller frisbee – begge er aktiviteter for barna som utgjør en god treningsøkt. Definitivt ikke en innendørs aktivitet.
  1. Bærbare DVD-er eller spillkonsoller – gode aktiviteter for barn som er eldre, disse er garantert å holde dem opptatt. Husk bare å pakke batterier og hodetelefoner. Disse aktivitetene til barna kan også bli sett på som en litt asosial aktivitet, så bruk dem på et diskret sted.
  1. Pop-quiz – en av de mest pedagogiske aktiviteter for barna. Bygg inn gangetabellen, staving og vitenskapsspørsmål, blandet med enklere spørsmål og kjendis nyheter. Som mitt skip er lastet med koster dette ingenting og kan brukes nesten overalt. Spørrekonkurranser er perfekte aktiviteter for barna når du reiser.
  1. Aktivitetsposer – spør etableringen du er i om de tilbyr noe for å holde barna underholdt som små barneposer fulle av aktiviteter for barna. Fargeleggingssider, puslespill som labyrinter og prikk-til-prikk sammen med klistremerker og fargestifter er populære aktiviteter for barn som er innholdet i disse posene. Kunnskapsrike bedrifter tilbyr nå disse posene og gir ut til sine yngste kunder, eller selger for en liten slant.

Aktiviteter for barn i bilen

– Prøv aktiviteter 9, 8, 5 og 1 – disse er fine aktiviteter for barn i bilen.

Aktiviteter for barna som ikke trenger noe spesielt utstyr

– 1, 5 og 9 er aktiviteter for barn som ikke krever noe i det hele tatt – bare hverandre.

Billige aktiviteter for barna

– De fleste av aktivitetene for barn som er nevnt ovenfor innebærer liten eller ingen kostnader. Bærbare DVD-er eller spillkonsoller innebære betydelige kostnader.

Rolige aktiviteter for barna

– 2, 6 og 10 vil holde barna rolig aktiviserte.

Happy Kids Posene er proppfulle med aktiviteter for barna. Spør etter posene hos dine lokale bedrifter.

Happy Kids endrer og utvider stadig utvalget av barns aktivitetsposer. Kjøp nå eller for mer informasjon om barns aktivitetsposer kontakt Happy Kids i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *